- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Improving Sustainable Viticulture and Winemaking Practices

Improving Sustainable Viticulture and Winemaking Practices
Balsavo 0
ISBN: 9780323851503
Leidimo metai: 2022
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Leidimo metai: 2022
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<p><i>Improving Sustainable Practices in Viticulture and Enology</i> provides an up-to-date view on the major issues concerning the sustainability of the wine supply chain. The book describes problems and solutions on the use of inputs (e.g., water, energy) and emphasizes the roles and limitations of implementing circularity in the sector. It identifies some of the most relevant metrics while pinpointing the most critical issues concerning the environmental impacts of wine’s supply chain (vineyards, wineries, trading). This is a novel reference to help the industry excel in production while improving current environmental practices.</p> <p>Professionals in industry, academics, environmentalists and anyone interested in gaining knowledge in sustainable solutions and practices in viticulture and wine production will find this resource indispensable.</p>
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą