- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Socialinių mokslų knygos
- Edukologija
- WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition
Jillian Bryant
WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition
Balsavo 0
ISBN: 9781912820610
Autorius : Jillian Bryant
Leidimo metai: 2020
Leidėjas: Illuminate Publishing
Puslapių skaičius: 344
Leidinio kalba: Welsh
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 274×216
Autorius : Jillian Bryant
Leidimo metai: 2020
Leidėjas: Illuminate Publishing
Puslapių skaičius: 344
Leidinio kalba: Welsh
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 274×216
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
Written by leading food author Anita Tull and endorsed by WJEC, offering high quality support you can trust. // A core resource for Unit 1: Meeting the nutritional needs of specific groups, covering the science of food safety, nutrition and nutritional needs, with detailed information on the practical skills required to produce quality food that meets the needs of individuals // Update July 2019: The DfE has announced the withdrawal of funding for qualifications where a redeveloped version of the qualification has been approved. This announcement relates to the legacy (QCF) version of the WJEC Level 3 Food Science and Nutrition qualification. The current specification remains available to centres and is approved for inclusion in school performance tables for 2021 and 2022. NB. This book has been written to support the current specification.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą