- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Socialinių mokslų knygos
- Edukologija
- WJEC Level 3 Diploma in Food Science and Nutrition

Anita Tull
WJEC Level 3 Diploma in Food Science and Nutrition
Balsavo 0
ISBN: 9781913963125
Autorius : Anita Tull
Leidimo metai: 2021
Leidėjas: Illuminate Publishing
Puslapių skaičius: 136
Leidinio kalba: Welsh
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 292×218
Autorius : Anita Tull
Leidimo metai: 2021
Leidėjas: Illuminate Publishing
Puslapių skaičius: 136
Leidinio kalba: Welsh
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 292×218
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
Welsh Language Edition. // A core resource, covering all the Units of WJEC's Diploma in Food Science and Nutrition (Units 2, 3 and 4). // Written by Anita Tull, leading food writer and author of the popular WJEC Certificate in Food Science and Nutrition. // Presented in an appealing and highly visual way, this book will help students develop and apply their knowledge and understanding, and progress through the theoretical and practical aspects of the course. // Learning Outcomes and Assessment Criteria are referenced throughout, clearly linking the book to the specification. // Exam-style questions help prepare students for assessment. // Dedicated assessment chapters for each Unit offer guidance on what to expect and how to prepare for assessment, including example answers and assessor/examiner commentaries.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą