- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Application of Nano/Microencapsulated Ingredients in Food Products

Application of Nano/Microencapsulated Ingredients in Food Products
Balsavo 0
ISBN: 9780128157268
Leidimo metai: 2020
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9×6
Leidimo metai: 2020
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9×6
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<p><i>Application of Nano/Microencapsulated Ingredients in Food Products,</i> a volume in the Nanoencapsulation in the Food Industry series, presents applications of nano/micro-encapsulated ingredients such as vitamins, minerals, flavors, colorants, enzymes, probiotics antioxidants and many other bioactive components in different groups of food products. Each chapter explores nano/microencapsulated ingredients in food products, including beverages, cereal flours and bakery products, meat, oils and fats, salt, spices and seasonings, functional supplements, and in chewing gum. In addition, the book explores active food packaging and edible coatings with nano/microencapsulated ingredients.</p> <p>Authored by a team of global experts in the fields of nano and microencapsulation of food, nutraceutical and pharmaceutical ingredients, this title is of great value to those engaged in the various fields of nanoencapsulation.</p>
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą