- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Kitos technologijų mokslų knygos
- Advances in Food and Nutrition Research

Advances in Food and Nutrition Research
Balsavo 0
ISBN: 9780443294181
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 9×6
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 9×6
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<i>Advances in Food and Nutrition Research, Volume 111</i> provides the latest on highly timely topics, including Understanding the Heterocyclic Aromatic Amine Research: An Overview and Recent Findings, Recent advances and challenges in the analysis of natural toxins, High Pressure Processing Plus Technologies: Enhancing the Inactivation of Vegetative Microorganisms, A discussion on A1-free milk: nuances and comments beyond implications to the health, Bioactive peptides as a novel strategy to prevent alcoholic liver injury, Hemp seed protein-derived short- and medium-chain peptides and their multifunctional properties, Condensed tannins – their content in plant foods, changes during processing, antioxidant and biological activities, and more.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą