- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Kitos technologijų mokslų knygos
- Advances in Food and Nutrition Research

Advances in Food and Nutrition Research
Balsavo 0
ISBN: 9780323990844
Leidimo metai: 2022
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 9×6
Leidimo metai: 2022
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 9×6
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Planuojama užsakymo išsiuntimo (arba paruošimo atsiimti) data: rugpjūčio 1-4 d. Knygyne vyksta inventorizacija. Atsiprašome už nepatogumus.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<i>Advances in Food and Nutrition Research, Volume 102</i> provides the latest advances on the identification and characterization of emerging bioactive compounds with putative health benefits, along with up-to-date information on food science. Chapters in this new release include Stability of polyphenols in food processing, Contribution of polysaccharides from crustacean on fermented food products, Food application of pigments from extremophile microorganisms, Recent advances in the development of healthier meat products, Food proteins in blood glucose control, Milk biomarker metabolomics and its application in milk origin, safety and quality control, Food Authenticity through protein and metabolic markers, and more.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą