- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Kitos technologijų mokslų knygos
- Emerging Sources and Applications of Alternative Proteins

Emerging Sources and Applications of Alternative Proteins
Balsavo 0
ISBN: 9780323983808
Leidimo metai: 2022
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 9×6
Leidimo metai: 2022
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 9×6
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<p>Protein nutrition and sustainability is a global challenge. <i>Emerging Sources and Applications of Food Proteins</i> provides the latest progresses about research and applications of emerging alternative proteins. Topics covered in this volume include rapeseed (canola) proteins, pulse proteins, insect proteins, fungal proteins, artificial meat, and new applications in bioactive peptides, nanotechnology, 3D printing, meat alternatives, with a focus on the consumer trend and practical applications. </p>
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą