- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Kitos technologijų mokslų knygos
- Foodborne and Microorganisms
Foodborne and Microorganisms
Balsavo 0
ISBN: 9780443158902
Leidimo metai: 2025
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 9×6
Leidimo metai: 2025
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 9×6
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<i>Foodborne and Microorganisms: Spoilage and Pathogens and their Control, Volume 110</i> in the <i>Advances in Food and Nutrition Research</i> series, updates on the latest developments in this evolving science. Chapters in this new release include Understanding the potential of fresh produce as vehicles of<i> Salmonella enterica</i>, Modeling and Optimization of Non-thermal Technologies for Animal-origin Food Decontamination, Space food production on safety and quality: Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) plan and quality control methods, Inactivation of foodborne pathogens by nonthermal Technologies, Foodborne sporeforming bacteria: challenges and opportunities for their control through food production chain, and more.<br><br>Additional sections focus on Spoilage microorganisms in the dairy industry, Foodborne pathogens in the pork production chain, Food spoilage fungi: main sources and controlling strategies, Advanced data analytics and ‘omics’ techniques to control enteric foodborne pathogens, and Prevention of foodborne virus and pathogens in fresh produce and root vegetables.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą