- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Kitos technologijų mokslų knygos
- Handbook of Plant-Based Food and Drinks Design

Handbook of Plant-Based Food and Drinks Design
Balsavo 0
ISBN: 9780443160172
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 10.875×8.5
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 10.875×8.5
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<p><i>Handbook of Plant-Based Food and Drinks Design</i> discusses conventional and emerging technologies for plant-based ingredient improvement (yield, nutritional composition and functional properties) while considering food safety, sustainability, and social impact to explore current and potential markets through research and innovation. Divided in 7 sections, the book covers Plant sources for functional ingredients, Processing plant-based sources, Plant-based food design to replace/mimic animal food, Innovation in plant-based food, The promise of parity, Safety and regulations of plant-based foods, Social, environmental, and economic impact, and more.<br><br>Written by a team of experts in the field, this book can be a good support for researchers and scientists working with plant-based food, drinks, and market trends.</p>
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą