- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Kitos technologijų mokslų knygos
- Strategies to Improve the Quality of Foods

Strategies to Improve the Quality of Foods
Balsavo 0
ISBN: 9780443153464
Leidimo metai: 2023
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9×6
Leidimo metai: 2023
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9×6
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<p><i>Strategies to Improve the Quality of Foods, Volume One</i> in the<i> Developments in Food Quality and Safety</i> series explores salt, sugar and fat reduction, while also discussing natural alternatives and nitrate and nitrate salts. Enrichment of foods with prebiotics, probiotics and pos-biotics in food development is also explored. This series is the most up-to-date resource covering trend topics such as Advances in the analysis of toxic compounds and control of food poisoning; Food fraud, traceability and authenticity; Revalorization of agrifood industry; Natural antimicrobial compounds and application to improve the preservation of food; Non-thermal processing technologies in the food industry, and more. </p> <p>Edited by Dr. José Manuel Lorenzo and authored by a team of global experts in the fields of Food Quality and Safety, this series provides comprehensive knowledge to food industry personals and scientists.</p>
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą