- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Kitos technologijų mokslų knygos
- Sustainable Materials for Food Packaging and Preservation

Sustainable Materials for Food Packaging and Preservation
Balsavo 0
ISBN: 9780443135675
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Elsevier
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 10.875×8.5
Leidimo metai: 2024
Leidėjas: Elsevier
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 10.875×8.5
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
Sustainable Materials for Food Packaging and Preservation: Food Security and Sustainability discusses the recent trends and development of bio-based sustainable materials, focusing on their fabrication and application in food packaging and food preservation. This book brings together fundamental information and the most recent advances in the characterization, processing, and modification of sustainable materials and their impact on food packaging and storage of food products for improving their shelf life. Special attention is given to smart, active, and edible packaging, and the utilization of nanoemulsion and nanoencapsulation in the food industry is also discussed. In addition, the book reviews the use of proteins, polysaccharides, and microbial and chemically derived materials for food preservation.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą