- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Kitos technologijų mokslų knygos
- Ultrasound and Microwave for Food Processing

Ultrasound and Microwave for Food Processing
Balsavo 0
ISBN: 9780323959919
Leidimo metai: 2022
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9×6
Leidimo metai: 2022
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9×6
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<i>Ultrasound and Microwave for Food Processing: Synergism for Preservation and Extraction</i> analyzes the efficiency and validity of the combined effect of sonication and microwave in food processing, preservation, and extraction. This volume features novel food processing technologies for applications in meat, dairy, juice, and other food processing industries, and presents emerging research trends for future use development in food processing. This book is a comprehensive resource for experts and newcomers in the innovative food processing field, offering insight into physical principles of the technology, detailing the latest advancements, and linking them to current and potential applications in food and bioprocessing-related industries.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą