- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Kitos technologijų mokslų knygos
- Value-Addition in Agri-Food Industry Waste Through Enzyme Technology

Value-Addition in Agri-Food Industry Waste Through Enzyme Technology
Balsavo 0
ISBN: 9780323899284
Leidimo metai: 2023
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Leidimo metai: 2023
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Planuojama užsakymo išsiuntimo (arba paruošimo atsiimti) data: rugpjūčio 1-4 d. Knygyne vyksta inventorizacija. Atsiprašome už nepatogumus.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<i>Value Addition in Agri-Food Industry Waste through Enzyme Technology, Volume Three</i> explores advances in the production of high value-added products from agri-food industry waste/residues using enzyme technology. Waste materials used in hydrogen production are categorized as agricultural waste, municipal waste, industrial waste, and other hazardous wastes. The book explores advances in value-addition to waste materials and includes utilization of industrial, agricultural and municipal waste for its bioconversion using enzyme technology. This book assembles the novel sources and technologies involved in value-added products formation from specific waste materials, making it an essential reference to professionals, scientists, and academics in agri-food and related industries.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą