- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Probiotic and Prebiotics in Foods: Challenges, Innovations and Advances

Probiotic and Prebiotics in Foods: Challenges, Innovations and Advances
Balsavo 0
ISBN: 9780128202180
Leidimo metai: 2020
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 9×6
Leidimo metai: 2020
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 9×6
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
The <i>Advances in Food and Nutrition Research</i> series highlights new advances in the field, with this new volume presenting interesting chapters. Each chapter is written by an international board of authors.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą