- Titulinis
- Dalykinė ir mokslinė literatūra
- Technologijos mokslai
- Technologies to Recover Polyphenols from AgroFood By-products and Wastes

Technologies to Recover Polyphenols from AgroFood By-products and Wastes
Balsavo 0
ISBN: 9780323852739
Leidimo metai: 2022
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Leidimo metai: 2022
Leidėjas: Academic Press
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Minkšti viršeliai
Formatas: 9.25×7.5
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
<i>Technologies to Recover Polyphenols from AgroFood By-products and Wastes: Applications in Different Fields</i> covers the most used technologies to extract and recover polyphenols from all kinds of by-products and wastes generated by the food industry, restaurant and agricultural sectors. Polyphenols are characterized by different AgroFood by-products and waste sources, hence this book explores the practical applications of these polyphenols in the development of functional foods and pharmaceutical and cosmetic products. Containing definitions, case studies, applications, literature reviews, and coverage of recent developments, this book will be a welcomed resource for food scientists, including those working in sustainability, agriculture and engineering.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą