
Anaïs Bourny Delon
Portugal
Balsavo 0
ISBN: 9781840919400
Autorius : Anaïs Bourny Delon
Leidimo metai: 2025
Leidėjas: Mitchell Beazley
Puslapių skaičius: 312
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 220×160
Autorius : Anaïs Bourny Delon
Leidimo metai: 2025
Leidėjas: Mitchell Beazley
Puslapių skaičius: 312
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 220×160
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
Explore Portugal's culinary heritage and innovation across 66 recipes in this captivating book. Meet a dozen Portuguese chefs from Lisbon to Porto as they share their unique take on the nation's rich gastronomic traditions. From classic dishes like Caldo Verde, Bacalhau à Brás and Pastéis de Nata to modern creations like Quejidas com Ginja (liquor infused cheesecakes), Portugal features a world of flavours. This book is your passport to savouring the diverse tastes of the oldest country in Europe and includes recommendations for pastelarias, must-visit grocery shops and the most fashionable dining spots.From bistro food to tabernas, modern petiscos to contemporary cuisine, plus Portuguese pastries and cakes and puddings, recipe include:- Grilled scallops and salpicão- Flambéed chouriço- Salt cod fritters- Portuguese seafood rice- Pork stew with clams- Tangy mandarin crème caramels- Pica-pau mushrooms- Pastéis de nata
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą