- Titulinis
- Meno ir laisvalaikio literatūra
- Laisvalaikis
- The Fermentation Kitchen: Recipes and Techniques for Kimchi, Kombucha, Koji and More
Sam Cooper
The Fermentation Kitchen: Recipes and Techniques for Kimchi, Kombucha, Koji and More
Balsavo 0
ISBN: 9780241697115
Autorius : Sam Cooper
Leidėjas: DK RED
Puslapių skaičius: 224
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 225 x 179
Autorius : Sam Cooper
Leidėjas: DK RED
Puslapių skaičius: 224
Leidinio kalba: Anglų
Formatas: Kieti viršeliai
Formatas: 225 x 179
Kaina:
Šių parametrų produkto neturime
Likutis pakankamas
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Turime sandėlyje. Pristatymas Lietuvoje 1-4 d.d.
Iš leidyklos gausime per 3-5 savaitės. Galimas vėlavimas
Pristatymo sąlygos
Aprašymas
From kimchi to miso, kombucha to ginger beer, The Fermentation Kitchen introduces you to the alchemy of fermentation – taking simple ingredients and transforming them in form and flavour.Explore a wide range of authentic and adapted techniques from across cultures and continents and harness bacteria, yeast, and fungus to create a variety of ferments to add flavour to dishes, boost gut health, and give perishable produce a new lease of life.Reconnect with these natural processes and learn to incorporate ferments into your everyday cooking with guides to flavour, texture and aroma alongside recipe ideas serving as inspiration.
Atsiliepimai (0)
Palikite atsiliepimą